duminică, 30 mai 2010

I Love Living Life. I Am Happy.

10 comentarii:

  1. Draga Elena, un caz asemanator am intalnit chiar aici, in Obor, in Bucuresti. Dl. Tatulici l-a prezentat la TV in urma cu multi ani, prin anii '90, si era tot atat de uimitor ca si cel din filmul de mai sus. Cand ii ofeream ceva, spunea Sarut mana! iar eu nu puteam sa spun altceva decat tot Sarut mana! se obisnuise cu mine si zambea !! Avea parca 2 sau 3 copii, nu mai stiu, si in loc sa prezinte aspecte de viata americana, prezenta aspecte din viata romaneasca: cum taia cortofii, painea, cum statea de vorba cu baiatul, mare de acum, la o tigara si un pahar!! Induiosator, uluitor... cutremurator!!

    Te imbratisez, draga mea!!
    Sa ai o vara frumoasa, placuta!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu am plans vazand acest suflet de om .Nu ma mai puteam opri din plans! Cata forta psihica trebuie sa ai pentru a trai asemeni lui,pentru a iubi viata in ciuda a tot ceea ce ti-a oferit ea tie! Azi am mai invatat o lectie! Mi-a fost maestru un om fara maini si picioare dar cu un suflet cat 10 oameni intregi. Te imbratisez si eu ,draga Cristiana!

    RăspundețiȘtergere
  3. Hmmmm! Omul poate muta muntii.Ai nevoie de curaj si inteleptiune sa nu te lasi prada gandurile negative. In interiorul acestui trup, exista un suflet care nu se multumeste cu starea de persoana cu deficiente fizice. Ne demonstreaza tuturor ca se poate, chiar si atunci cand totul pare imposibil.Si cum in lumea Creatorului este totul posibil....Pupici!:)

    RăspundețiȘtergere
  4. @Cristian Iti dai seama cat de puternic este acest suflet.Si cat de fara sens sunt "marile" noastre probleme? Ascultand ceea ce spune am reusit sa-i simt energia interioara.E ca un soare care ne lumineaza si ne arata adevarul. UNICUL ADEVAR.SUNTEM SUFLETE;PARTICELE DIN DUMNEZEU.Uneori ne reamintim.....

    RăspundețiȘtergere
  5. Da, este un suflet puternic care a depasit granitele fizice.Avem foarte multe de invatat de la cei din jurul nostru...:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Dupa ce urmaresti acest video te gandesti de mai multe ori inainte sa renunti la ceva. Sau cel putin eu asa voi face...

    RăspundețiȘtergere
  7. Bine ai venit ,Andrei! Asa e, acest video chiar te pune pe ganduri!

    RăspundețiȘtergere
  8. Zi-mi cum sa te trec in blogroll :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Privin imaginile ceva fara de voie se misca in inima oricui, El a gasit solutii pentru a supravietui iar noi suntem inzestrati cu tot ceea ce ne trebuie si gandim prost! Apropo de acest caz , cunosc un caz asemanator ,este posibil sa fie cel prezentat la tv. un tata fara picioare care conduce un fel de motocicleta pentru persoane cu handicap isi intretine familia inclusiv doi copii mari care la randul lor mai au si ei copii foarte bine ,cheltuiesc pe zi mult mai mult decat un angajat cu salariu bun.La noi acest handicap este exploatat.

    RăspundețiȘtergere