miercuri, 27 mai 2009

Oamenii ingeri

De multe ori in viata intelegem ca raiul e pe pamant.Si ingerii sunt oamenii de langa noi,nu au aripi dar prin ceea ce fac parca zboara.Si ne ajuta si pe noi sa ne inaltam . De fiecare data cand am intalnit oameni-ingeri, am simtit ca sufletul meu primeste energie din ceruri.Si asta m-a ajutat sa merg mai departe oricat mi-ar fi fost de greu. In momentele de rascruce ale vietii mele un inger mi-a stat mereu alaturi .Azi, acest inger se numeste Cristiana!

9 comentarii:

  1. Elena, scumpa si draga mea Elena!!
    Cu siguranţă îţi sunt aproape de suflet.. dar nu sunt un înger... nicidecum!! Nu merit aceast lucru, dar te merit pe tine, probabil, sa fii in viata mea !!!
    Dar daca stau bine sa ma gandesc... si tu esti un inger pentru mine!! M-ai intarit in clipele mele grele, de oboseala si putina nadejde, ai fost si tu pentru mine un inger pe Pamant, trimis de Dumnezeu sa imi intinda o aripa de ajutor !!
    Gandul meu bun, dragostea si bucuria mea te vor insoti intotdeauna, oriunde vei fi, oriîncotro te vor duce pasii, destinul, lucrarea ta spirituală!!
    Sa fii inger pentru toti cei ce au nevoie - la rândul lor - de "aripa" ta de ajutor!!
    fii tu insăţi şi lumea va fi mai frumoasă cu tine alături, suflet drag!!!
    Din tot sufletul, azi 27 mai 2009
    Cristiana

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna, am auzit tot mai des vorbindu-se despre oamenii ingeri, acei oameni simpli care stiu sa te prinda de mana si sa-ti arate drumul, atunci cand cu greu te mai vezi pe tine. Apar in clipe in care destinul nostru este greu incercat.
    Am vazut acest video cu cateva luni in urma si inca retraiesc senzatia placuta a primei vizionari.
    Fii binecuvantata, impreuna cu prietenii care ti-au fost trimisi !

    RăspundețiȘtergere
  3. :) Revin cu un surâs şi cu întrebare nouă: ,,Care este valoarea unui surâs, a unui zâmbet în relaţiile umane?" Te aştept cu răspunsul tău aici: http://psalmdedor.blogspot.com/2009/07/care-este-valoarea-unui-suras-unui.html Îţi doresc o zi plină de zâmbet! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Este adevărat. Oamenii-înger există cu adevărat. Nici ei nu o ştiu, şi nu te cred nici cînd le spui curat în faţă.

    Toate cele bune.

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna seara iti spun prin sufletul meu...
    Am primit scrisoare de la tine si imaginea ta printre parfumuri si flori. Am aninat-o pe lampa masutei de scris, alaturi de snurul de martisor. Si m-am uitat indelung la ea, la imaginea celei de care imi este dor si drag..
    Imi doream sa merg la Sinca cu tine si de aceea nu mi-am mai facut planuri de mers acolo.. daca se va ivi ceva invitatie voi merge, nu zic ba, dar sa-mi fac singura planuri de dus... inca nu.. Pot sa astept inca un an..
    Eu?!.. Hm! ma uit, ascult.. vrabiile sunt tot gurese pe grilajul ferestrei mele, mierlele fluiera cuminti in fiecare dimineata si seara, oamenii se cearta, se impaca, copiii nu se mai joaca in strada ca pe vremea noastra, dar am vazut tot ca pe vremea copilariei noastre un dric cu cai!! Nu era lugubru nicidecum, era placut si i-am zambit cioclului ca unui prieten vechi sau ca unei fotografii din tinerete..
    Si el mi-a zambit mie!! Alene, ca si cum cauta sa-si aduca aminte cum se zambeste...

    Noapte buna, Elena, ingeras!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc mult dragi prieteni ,de aici, de departe va salut pe toti si promit ca am sa va scriu fiecaruia in parte cand am sa ajung in tara.Cristiana,draga mea, te sarut si iti doresc o vara de neuitat.

    RăspundețiȘtergere
  7. Elena, scumpa si draga mea!!
    Toata ziua mi-a fugit gandul la tine!! Aseara fotografia ta pe care am prins-o cu o clema in asa fel incat sa o am in fata cand scriu, a cazut si mi-am dat seama ca de multe ori ne obisnuim cu ceea ce avem in fata ochilor incat nici nu mai vedem ce este, constient, acolo... Asa si eu cu fotografia ta!! Te-am mangaiat si mi s-a facut dor de tine...
    Da, stiu unde esti, stiu ca iti este bine... Dar... dar...
    Vara mea a fost chiar de neuitat... pt ca mi-ai binecuvantat-o tu sa fie asa !! Drumul a fost Padina... apoi Botosani... Putna... Rarau... Ipotesti... si multe multe manastiri, apoi Iasul... Teiul lui Eminescu la miez de noapte..
    Si pt ca vorbim de calatorii... sper ca peste 3 zile, adica sambata, sa pot merge 2 zile la Padina... a nins si trebuie sa fie o adevarata minune acolo!!!
    Te imbratisez din departare, iti doresc tot-tot-tot ceea ce poate fi mai bun pentru tine, scumpa mea!!!
    Cu drag, Chris

    RăspundețiȘtergere
  8. Ce draguta esti!Ma simt tare bine cand sunt inconjurat de ingeri vazuti si nevazuti.Inima mea se bucura in aceste clipe.Ingerul din mine te imbratiseaza cu drag si iti doreste tot binele din lume..Este valabil si pentru Cristiana...:)

    RăspundețiȘtergere
  9. Multumesc din tot sufletul meu, Cristian !!
    Ce rau imi pare ca nu pot pune o fotografie aici, din cand in cand... Stiu, stiu ca se poate vedea pe blogul meu... dar voiam sa-ti trimit ceva foarte personal, pentru tine, aici, nu pe mail, nu pe messenger...
    Aseara chiar aveam nevoie de tine, de sufletul tau pur, bun neconditionat... asa cum spune si Cristian... Doamne, cat de putini oameni accepta macar ca exista si iubire neconditionata , neconditionata chiar si in necunoastere... cu atat mai mult cand mai stii niste lucruri de prin universul nostru... care si el ne accepta, ne iubeste prin esenta lui de lucru facut cu sufletul tuturor ingerilor din lume...dintr-o lume pe care inca nu o putem distinge... poate doar o intuim...
    Si mai cred ca nu trebuie sa fie nici o rusine cand simtim nevoie unii de altii...
    Eu asa cred...

    RăspundețiȘtergere